بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

بررسی علل گرانی گوشت در کمیسیون کشاورزی مجلس

بررسی علل گرانی گوشت در کمیسیون کشاورزی مجلس سخنگوی کمیسیون کشاورزی گفت: در جلسه امروز این کمیسیون علل گرانی گوشت طی روز‌های اخیر با حضور دستگاه‌های مربوط مورد بررسی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 20
کد خبر: ۱۷۳۸۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، در تشریح نشست امروز این کمیسیون، گفت: با توجه به وضعیت نابسامان بازار گوشت و افزایش قیمت آن‌ها و همچنین مصادف شدن شب عید با ماه مبارک رمضان، اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس نگرانی‌هایی از بابت تأمین گوشت داشتند، به همین دلیل امروز نشستی با حضور تعداد زیادی از انجمن‌های تولید مرغ گوشتی، جوجه یک روزه و تخم مرغ، نماینده اتاق بازرگانی، واردکنندگان نهاده‌های دامی، معاون وزیر جهاد کشاورزی، رئیس شرکت پشتیبانی امور دام و نماینده بانک مرکزی تشکیل دادیم.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در نشست امروز مسجل شد برخی از محموله‌های نهاده‌های دامی وارداتی کیفیت پایینی دارد و درصد پروتئین، کنجاله سویا و ذرت از حد معمول پایین‌تر است، ادامه داد: تولیدکنندگان گوشت مرغ از عدم تأمین به موقع نهاده‌های دامی علی‌رغم پرداخت به موقع هزینه آن گلایه داشتند.

وی با تأکید بر اینکه واردات بی‌رویه گوشت مرغ منجمد به تولیدکنندگان و مرغداران آسیب بسیار زیادی وارد کرده است، عنوان کرد: بانک مرکزی متأسفانه ارز مورد نیاز واردکنندگان نهاده‌های دامی را تأمین نکرده است و نهادهای متولی در زنجیره برنامه‌ریزی تولید و توزیع گوشت مرغ بی‌نظمی دارند، باید از 6 ماه قبل برنامه‌ریزی‌ها برای تولید صورت گیرد.

اعظمی با اشاره به اینکه بین قیمت دولتی و آزاد نهاده‌های دامی اختلاف قیمت وجود دارد، گفت: مسئولین وزارت جهاد کشاورزی علت افزایش قیمت نهاده‌های دامی را بالا رفتن نرخ آن در بازارهای جهانی مطرح کردند.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه در نشست امروز مقرر شد به دولت اعلام کنیم در راستای حمایت از تولید داخل از واردات هرگونه گوشت سفید جلوگیری کند، تصریح کرد: بانک مرکزی موظف شد ارز مورد نیاز واردکنندگان نهاده‌های دامی را به موقع اختصاص دهد و بانک کشاورزی نیز باید تسهیلات لازم را در اختیار مرغداران قرار دهد و وام‌‍‌های آن‌ها را امهال کند.

وی با تأکید بر اینکه مقرر شده بود بانک مرکزی 20 هزار میلیارد تومان به بانک کشاورزی پرداخت کند که مقرر شد هر چه سریع‌تر این منابع برای تأمین نهاده‌های دامی اختصاص داده شود، گفت: براساس مصوبات گذشته، سازمان برنامه و بودجه باید به ازای 3 ماه، 200 هزار میلیارد تومان در اختیار معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی قرار می‌داد که این مهم محقق نشده و مشکلاتی را به همراه داشته است.

این نماینده مردم در مجلس با تأکید بر اینکه متأسفانه بخشی از نهاده‌های دامی وارداتی با استفاده از ارز 28 هزار 500 وارد کشور شده‌اند، اما با دریافت دلار 40 هزار تومانی از کشور خارج شده است، افزود: براساس بازدید اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس از بازار توزیع گوشت، متأسفانه گوشت قرمز وارداتی 40 درصد چربی دارد و با قیمت 235 هزار تومان توزیع می‌شود و اگر چربی را از آن حذف کنیم به عبارتی با نرخ بیش از 400 هزار تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، گفت: قیمت بیش از 400 هزار تومانی هر کیلوگرم گوشت قرمز حاصل بی‌توجهی دولت به اخطارهای کمیسیون کشاورزی در خصوص کشتار دام مولد و خروج دام مازاد از کشور است که بخش زیادی از جامعه توان تأمین آن را ندارند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۰۵:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
0
0
گویی دستهایی در مجموعه کشاورزی وجو دارد که می خواهندمردم ناراضی باشند قبل از گرانی گوشت کارشناسان فریاد زدند که صادرات بی رویه دام انهم دام مولد پیامد های ناجوری دارداما مافیای صادرات و واردات که سر اصلی ان در کشاورزی است گوشش به این حرفها نبود چون منافعش در این کار است جا دارد وزیر یا حد اقل معاون او مورد مواخذه و بر کنار شوند.
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار